Εnglish   Ελληνικά
::Βασικό Μενού::
   
MULTIRAMA A.E.B.E.
 
Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση


Η MULTIRAMA αποτελεί τη μόνη εξειδικευμένη αλυσίδα καταστημάτων στον τομέα των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στην ελληνική αγορά. Η εξειδίκευση αυτή ενισχύεται και από προνόμια όπως το πρόγραμμα επιστροφής χρημάτων, η εγγύηση στα Μultirama PCs και Notebooks για 3 χρόνια, καθώς και η ασφάλεια κλοπής στα notebooks. Συνολικά, σήμερα το δίκτυο καταστημάτων Multirama απαριθμεί 79 καταστήματα που καλύπτουν γεωγραφικά τις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας, και εδραιώνουν την παρουσία της Multirama, ως τη μόνη εξειδικευμένη αλυσίδα καταστημάτων στον τομέα των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στην ελληνική αγορά.

Η Multirama Α.Ε.Β.Ε. ιδρύθηκε το 1996 από τον Όμιλο Εταιριών ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ήταν το πρώτο εξειδικευμένο Δίκτυο Καταστημάτων Πληροφορικής που παρουσιάστηκε στην Ελληνική αγορά. Η εξέλιξη της εταιρίας συμπορεύτηκε με την ανάπτυξη και τις εξελίξεις στις αγορές της Πληροφορικής και της Υψηλής Τεχνολογίας με στόχο την πλήρη κάλυψη του πελάτη σε προϊόντα πληροφορικής και ψηφιακής τεχνολογίας.

Από το 1996, με το πρώτο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, έως σήμερα, η εταιρία Multirama αναπτύχθηκε ραγδαία δημιουργώντας μία σειρά Ιδιόκτητων και Franchise καταστημάτων. To 1998 αποφασίζεται και πραγματοποιείται η απόσχιση του κλάδου καταστημάτων Multirama από την Γερμανός ΑΒΕΕ και το 2000 με την απορρόφηση της εταιρίας «ΑΘΗΝΑΙΑ», η Multirama εισάγεται στο Χ.Α.Α.

Τα τελευταία χρόνια η Multirama δημιούργησε μονάδα παραγωγής Own label προϊόντων: Multirama PC, Built – To – Order PC & Multirama Notebook. Επίσης, ανέπτυξε τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης με δυνατότητα επισκευής προϊόντων και παροχής τεχνικών υπηρεσιών τόσο στα καταστήματά της όσο και στο χώρο των πελατών της.

Το Δίκτυο καταστημάτων της Multirama αριθμεί σήμερα 79, ενώ νέα καταστήματα προσθέτονται συνεχώς στο Δίκτυο.

Στόχος της εταιρείας είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα να υπάρχει ένα μεγάλο κατάστημα Multirama σε κάθε πόλη της Ελλάδας.
 Νέα - Δελτία Τύπου:
9 Νοεμβρίου 2009 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΝΕΔΡΙΟ - Πολυπολιτισμικές Επιχειρήσεις & Διαφορετικότητα
Αριστεία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων μέχρι τις 13 Νοεμβρίου 2009
9 Νοεμβρίου 2009 - ΣΥΝΕΔΡΙΟ - Πολυπολιτισμικές Επιχειρήσεις και Διαφορετικότητα

Εκδηλώσεις Μελών:
15 Νοεμβρίου 2009 - Δενδροφύτευση στην περιοχή της Καλλιτεχνούπολης - INTERAMERICAN
8-10 Νοεμβρίου 2009 - Ενεργός Τρόπος Ζωής - QUALITY NET FOUNDATION
6 & 7 Νοεμβρίου 2009 - "Κλίμα και Πόλη: με το βλέμμα στην Κοπεγχάγη" - ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ


 Η αναβάθμιση της παρούσας ιστοσελίδας συγχρηματοδοτήθηκε από την Ε.Ε.
Copyright
Ελληνικό Δίκτυο για την ΕΚΕΌροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία        web design & web development by:Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου