Εnglish   Ελληνικά
::Βασικό Μενού::
   
S&B BIOMHXANIKA ΟΡΥΚΤΑ Α.Ε.
 
Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση
 

H S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε. ιδρύθηκε το 1934 με την επωνυμία Α.Ε.Ε. Αργυρομεταλλευμάτων & Βαρυτίνης. Η εταιρία δραστηριοποιείται στην εξόρυξη, επεξεργασία και διάθεση βιομηχανικών ορυκτών και μεταλλευμάτων. Διαθέτει εκτεταμένα αποθέματα και σημαντικό μερίδιο της αγοράς για τα βασικότερα προϊόντα της, τον μπεντονίτη, τον περλίτη και τον βωξίτη. Παράλληλα, επεξεργάζεται και εμπορεύεται μία σημαντική παλέτα εξειδικευμένων βιομηχανικών ορυκτών (όπως ο βολλαστονίτης και το σποδουμένιο) που προορίζονται για την υαλουργία, τη βιομηχανία κεραμικών, τη χαλυβουργία.

Η εταιρία διαθέτει σημαντική παρουσία στο διεθνή χώρο με θυγατρικές και συνδεδεμένες με αυτήν εταιρίες σε 22 χώρες στην Ευρώπη, την Ασία, τη Βόρεια και Λατινική Αμερική.

Το 2003, οι ενοποιημένες πωλήσεις της εταιρίας έφτασαν τα €289.550.328. Η εταιρία απασχολεί περίπου 950 άτομα στην Ελλάδα και 1.280 στο εξωτερικό. Από το 1994, η μετοχή της S&B διαπραγματεύεται στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Οι εγκαταστάσεις της είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με το ISO 9002 για την ποιότητα, και σύμφωνα με το ISO 14001 για την προστασία του περιβάλλοντος.

'Αλλες δραστηριότητες της S&B περιλαμβάνουν την αποκλειστική διανομή των προϊόντων της Yamaha στην Ελλάδα, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία μέσω της εταιρίας Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε. και την εμπορική εταιρία μηχανημάτων έργων και εξοπλισμού Ergotrak Α.Ε.

H S&B έχει αναπτύξει μία μακροπρόθεσμη επιχειρηματική στρατηγική, εστιασμένη στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων υψηλής προστιθέμενης αξίας σε εξειδικευμένες βιομηχανικές εφαρμογές. Η φιλοσοφία της S&B ως υπεύθυνου πολίτη αντικατοπτρίζεται στη Δήλωση Αποστολής της, και στηρίζεται στην πεποίθηση ότι: βιώσιμη μακροχρόνια καλή επίδοση και ανάπτυξη της επιχείρησης δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς μέριμνα για τον ανθρώπινο παράγοντα, για την προστασία του φυσικού και εργασιακού περιβάλλοντος, για την οικονομική, πολιτιστική και κοινωνική ζωή των περιοχών όπου δραστηριοποιείται.

Υπεύθυνη της εταιρίας για θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης:
Ρένα Κουμάντου, Διευθύντρια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης & Επικοινωνίας

http://www.sandb.com/Νέα - Δελτία Τύπου:
9 Νοεμβρίου 2009 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΝΕΔΡΙΟ - Πολυπολιτισμικές Επιχειρήσεις & Διαφορετικότητα
Αριστεία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων μέχρι τις 13 Νοεμβρίου 2009
9 Νοεμβρίου 2009 - ΣΥΝΕΔΡΙΟ - Πολυπολιτισμικές Επιχειρήσεις και Διαφορετικότητα

Εκδηλώσεις Μελών:
15 Νοεμβρίου 2009 - Δενδροφύτευση στην περιοχή της Καλλιτεχνούπολης - INTERAMERICAN
8-10 Νοεμβρίου 2009 - Ενεργός Τρόπος Ζωής - QUALITY NET FOUNDATION
6 & 7 Νοεμβρίου 2009 - "Κλίμα και Πόλη: με το βλέμμα στην Κοπεγχάγη" - ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ


 Η αναβάθμιση της παρούσας ιστοσελίδας συγχρηματοδοτήθηκε από την Ε.Ε.
Copyright
Ελληνικό Δίκτυο για την ΕΚΕΌροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία        web design & web development by:Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου