Εnglish   Ελληνικά
::Βασικό Μενού::
   
ΠΡΟΚΤΕΡ & ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε.
 
Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση
 

Δύο δισεκατομμύρια φορές την ημέρα, τα προϊόντα της P & G αγγίζουν τη ζωή των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Η Εταιρία μας διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα και ισχυρότερα χαρτοφυλάκια, υψηλής ποιότητας και εμπιστοσύνης, προϊόντων μεταξύ των οποίων τα, Pampers, Tide, Ariel, Always, Pantene, Bounty, Swiffer , Pringles, Fairy, Crest, Iams, Actonel, Clairol , και Wella .

Η Έδρα της Εταιρίας βρίσκεται στο Cincinnati των Η.Π.Α. ενώ στις 80 επιχειρήσεις της σε όλο τον κόσμο απασχολούνται περίπου 110,000 εργαζόμενοι. Σήμερα η P & G είναι μία παγκόσμια εταιρία με το μεγαλύτερο μέρος των πωλήσεών της και των εργαζομένων της εκτός των Η.Π.Α.

Στην Ελλάδα τα προϊόντα της P & G αγγίζουν τη ζωή μας περίπου 30 εκατομμύρια φορές την ημέρα. Η P&G Hellas , ιδρύθηκε το 1960 και είναι σήμερα μία από τις πιο πετυχημένες εταιρίες καταναλωτικών προϊόντων.

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της Εταιρίας είναι θεμελιωμένη στη βασική αποστολή της εταιρείας: «Να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας και αξίας που βελτιώνουν τη ζωή των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο». Παράλληλα με την προσήλωση στον καταναλωτή, η P & G ανταποκρίνεται στο πολυσύνθετο πλέγμα απαιτήσεων που η σύγχρονη Κοινωνία έχει από τις Εταιρίες. Με σεβασμό στις αρχές της προσωπικής ακεραιότητας, του σεβασμού προς τον άνθρωπο και της προσήλωσης στο «σωστό», η P & G αποδέχεται την Κοινωνική της ευθύνη την οποία όμως ανάγει σε ευκαιρία, αξιοποιώντας τις δεξιότητες και τους πόρους της με στόχο την Βιώσιμη Ανάπτυξη της κοινωνίας και την ανάπτυξη της επιχείρησης.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ/ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ CSR

Κα. Δέσποινα Πάσσαρη

Διευθύντρια Εξωτερικών Σχέσεων

P & G Ελλάς

 

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ P & G

www.pg.com

www.pg.com/srΝέα - Δελτία Τύπου:
9 Νοεμβρίου 2009 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΝΕΔΡΙΟ - Πολυπολιτισμικές Επιχειρήσεις & Διαφορετικότητα
Αριστεία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων μέχρι τις 13 Νοεμβρίου 2009
9 Νοεμβρίου 2009 - ΣΥΝΕΔΡΙΟ - Πολυπολιτισμικές Επιχειρήσεις και Διαφορετικότητα

Εκδηλώσεις Μελών:
15 Νοεμβρίου 2009 - Δενδροφύτευση στην περιοχή της Καλλιτεχνούπολης - INTERAMERICAN
8-10 Νοεμβρίου 2009 - Ενεργός Τρόπος Ζωής - QUALITY NET FOUNDATION
6 & 7 Νοεμβρίου 2009 - "Κλίμα και Πόλη: με το βλέμμα στην Κοπεγχάγη" - ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ


 Η αναβάθμιση της παρούσας ιστοσελίδας συγχρηματοδοτήθηκε από την Ε.Ε.
Copyright
Ελληνικό Δίκτυο για την ΕΚΕΌροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία        web design & web development by:Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου