Εnglish   Ελληνικά
::Βασικό Μενού::
   
IBM ΕΛΛΑΣ Α.Ε.
 
Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

Η ΙΒΜ ( www.ibm.com ) είναι η μεγαλύτερη εταιρεία πληροφορικής και παροχής ολοκληρωμένων λύσεων παγκοσμίως. Η δραστηριότητά της εκτείνεται στους τομείς του Υλικού, του Λογισμικού και των Υπηρεσιών Πληροφορικής. Η επιχειρηματική προσπάθεια της ΙΒΜ εστιάζεται σε δύο βασικές προτεραιότητες:

•  Τη δημιουργία, την ανάπτυξη και την εξέλιξη των πλέον προηγμένων Τεχνολογιών Πληροφορικής των ημερών μας.

•  Τη μετατροπή των τεχνολογιών αυτών σε πραγματική επιχειρηματική αξία, σε μοχλό ανάπτυξης και προόδου για τους πελάτες της.

Στους πελάτες της ΙΒΜ Ελλάς Α.Ε συγκαταλέγονται οι περισσότεροι από τους τραπεζικούς οργανισμούς της χώρας, πολλοί δημόσιοι οργανισμοί και πολλές από τις μεγαλύτερες εταιρείες του ιδιωτικού τομέα. Συμπεριλαμβάνεται επίσης και έν α πλήθος μικρότερων επιχειρήσεων, επαγγελματιών και ιδιωτών που αξιοποιούν τις τεχνολογίες της ΙΒΜ για να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα, την ανταγωνιστικότητα και την προοπτική τους.

Στον τομέα της Κοινωνικής Ευθύνης, για περισσότερο από μία δεκαετία η ΙΒΜ έχει προχωρήσει στην επιλογή επενδυτικών προτεραιοτήτων έτσι ώστε η κοινωνική της προσφορά όχι μόνο να αξιοποιείται με τον καλύτερο τρόπο, αλλά και η αποτελεσματικότητα της να είναι μακροχρόνια. Το 2002, το πρόγραμμα εθελοντισμού της ΙΒΜ βραβεύτηκε με το Award for Excellence Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για την προσφορά της στο χώρο της εκπαίδευσης. Παράλληλα με τον τομέα της Εκπαίδευσης που αποτελεί τον ευαίσθητο χώρο της κοινωνικής της ευθύνης, η ΙΒΜ συμβάλλει και στους τομείς των Τεχνών, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος και στην υποστήριξη Κοινωνικών Ομάδων . Επίσης, η ΙΒΜ διαθέτει πρόγραμμα δωρεών για εκπαιδευτικά ιδρύματα και φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που έχουν στόχο την μείωση του ψηφιακού χάσματος που δημιουργούν οι νέες τεχνολογίες.

 

http ://www.ibm.com /ibm/ibmgives

http://www.ibm.com/grΝέα - Δελτία Τύπου:
9 Νοεμβρίου 2009 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΝΕΔΡΙΟ - Πολυπολιτισμικές Επιχειρήσεις & Διαφορετικότητα
Αριστεία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων μέχρι τις 13 Νοεμβρίου 2009
9 Νοεμβρίου 2009 - ΣΥΝΕΔΡΙΟ - Πολυπολιτισμικές Επιχειρήσεις και Διαφορετικότητα

Εκδηλώσεις Μελών:
15 Νοεμβρίου 2009 - Δενδροφύτευση στην περιοχή της Καλλιτεχνούπολης - INTERAMERICAN
8-10 Νοεμβρίου 2009 - Ενεργός Τρόπος Ζωής - QUALITY NET FOUNDATION
6 & 7 Νοεμβρίου 2009 - "Κλίμα και Πόλη: με το βλέμμα στην Κοπεγχάγη" - ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ


 Η αναβάθμιση της παρούσας ιστοσελίδας συγχρηματοδοτήθηκε από την Ε.Ε.
Copyright
Ελληνικό Δίκτυο για την ΕΚΕΌροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία        web design & web development by:Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου