Εnglish   Ελληνικά
::Βασικό Μενού::
   
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΖΗΡΙΔΗ Α.Ε.
 
Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΖΗΡΙΔΗ

Συνεχίζοντας την 70ετή παράδοση ενός καταξιωμένου ονόματος στην εκπαίδευση, η νέα γενιά Ζηρίδη ίδρυσε στα Σπάτα, σε μια έκταση 80 στρεμμάτων, ένα εκπαιδευτικό συγκρότημα ευρωπαϊκών προδιαγραφών που φιλοδοξεί να σφραγίσει το μέλλον της παιδείας στη χώρα μας.

Από το Σεπτέμβριο του 2002 η Νέα Γενιά Ζηρίδη αναπτύσσεται στο πιο πολύπλευρο εκπαιδευτικό συγκρότημα που θα μπορούσε να σχεδιάσει άνθρωπος, το οποίο είναι απόλυτα βασισμένο στην παιδοκεντρική φιλοσοφία και είναι σχεδιασμένο με οικολογική και περιβαλλοντική ευαισθησία.

Δεν θα περίμενε κανείς τίποτα λιγότερο από ένα όνομα που έχει συνδεθεί τα τελευταία χρόνια με την παροχή παιδείας υψηλών προδιαγραφών.

Κτίρια ποιοτικά και αισθητικά άρτια στεγάζουν από παιδικό σταθμό έως λύκειο. Δίπλα στα υπερεξοπλισμένα εργαστήρια, το εστιατόριο, το υπαίθριο θέατρο, τα κλειστά γυμναστήρια, το κλειστό κολυμβητήριο και τις υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις, οι μαθητές έχουν στη διάθεσή τους έναν μοναδικό βοτανικό κήπο με φυσικά θεματικά πάρκα (ελληνικής μυθολογίας, μεσογειακής γεωργίας, αρωμάτων και χρωμάτων). Ακόμη, παρατηρητήριο πτηνών και φυσικών φαινομένων, φάρμα ζώων, πίστα mountain bike, πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής και Internet cafe.

H υποδομή και ο εξοπλισμός των κτιρίων είναι ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η τεχνολογία. Οι προδιαγραφές των εγκαταστάσεων είναι ό,τι πιο φιλικό προς το περιβάλλον μπορούσε να σκεφτεί οικολογικός νους. Η φιλοσοφία του εγχειρήματος είναι άκρως παιδοκεντρική, λαμβάνοντας υπόψη τα στάδια ανάπτυξης του παιδιού και τις ανάγκες που διαδοχικά διαμορφώνει. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, βασισμένο στη θεωρία των πολλαπλών ευφυϊών, στοχεύει στην καλλιέργεια ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων.

Οι εγκαταστάσεις είναι ειδικά σχεδιασμένες για να λειτουργούν 24 ώρες την ημέρα, 365 μέρες τον χρόνο. Παιδιά και γονείς, αλλά και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής επωφελούνται από τις μοναδικές τους δυνατότητες, δημιουργώντας έτσι ένα ζωντανό πυρήνα παιδείας, πολιτισμού, αθλητισμού και ψυχαγωγίας.


ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΖΗΡΙΔΗ
Χριστούπολη
190 04 Σπάτα
τηλ.:010-6685600, fax:010-6685610,
e-mail: info@ziridis.gr, www.ziridis.grΝέα - Δελτία Τύπου:
9 Νοεμβρίου 2009 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΝΕΔΡΙΟ - Πολυπολιτισμικές Επιχειρήσεις & Διαφορετικότητα
Αριστεία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων μέχρι τις 13 Νοεμβρίου 2009
9 Νοεμβρίου 2009 - ΣΥΝΕΔΡΙΟ - Πολυπολιτισμικές Επιχειρήσεις και Διαφορετικότητα

Εκδηλώσεις Μελών:
15 Νοεμβρίου 2009 - Δενδροφύτευση στην περιοχή της Καλλιτεχνούπολης - INTERAMERICAN
8-10 Νοεμβρίου 2009 - Ενεργός Τρόπος Ζωής - QUALITY NET FOUNDATION
6 & 7 Νοεμβρίου 2009 - "Κλίμα και Πόλη: με το βλέμμα στην Κοπεγχάγη" - ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ


 Η αναβάθμιση της παρούσας ιστοσελίδας συγχρηματοδοτήθηκε από την Ε.Ε.
Copyright
Ελληνικό Δίκτυο για την ΕΚΕΌροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία        web design & web development by:Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου