Εnglish   Ελληνικά
::Βασικό Μενού::
   
ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Α.Ε.Γ.Α.
 
Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ - Εταιρία με πολύπλευρη κοινωνική δράση

Με προσήλωση στις αρχές της Κοινωνικής Ευθύνης και παραμένοντας πάντα δίπλα στον άνθρωπο στην προσπάθειά του να προστατεύσει τη Ζωή και την Περιουσία του αλλά και να διασφαλίσει το Μέλλον του, η ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ συμπλήρωσε πρόσφατα 60 χρόνια δημιουργικής και συνεχούς παρουσίας στον επιχειρηματικό χώρο, προχωρώντας ποιοτικά και ανθρωποκεντρικά.

Ξεκινώντας το 1945 με σκοπό τη συγκρότηση μιας βιώσιμης και σοβαρής ασφαλιστικής εταιρίας, η ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ – εισηγμένη στο Χ.Α.Α. από το 1995 – εξελίχθηκε σε έναν δυναμικό Όμιλο χρηματοασφαλιστικών υπηρεσιών, τον Όμιλο ΑΣΠΙΣ, που σήμερα περιλαμβάνει 15 εταιρίες και δραστηριοποιείται σε 5 ευρωπαϊκές χώρες, σε ένα ευρύτατο πεδίο υπηρεσιών προς την κοινωνία. Με περισσότερα από 100 τραπεζικά και επενδυτικά προϊόντα και ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών, με 2.000 εργαζομένους και 4.000 συνεργάτες, ο Όμιλος ΑΣΠΙΣ έχει 1.100.000 ικανοποιημένους και πιστούς πελάτες και περιλαμβάνεται μεταξύ των κορυφαίων οικονομικών δυνάμεων του τόπου, συνεχίζοντας αδιάκοπα την εξελικτική του πορεία εντός και εκτός Ελλάδας.

Στην ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ πιστεύουμε πως μια επιτυχημένη επιχείρηση οφείλει να αποδίδει στο κοινωνικό σύνολο μέρος της αξίας που αυτό το ίδιο παράγει, και στα πλαίσια αυτά η εταιρία συνδυάζει την ανάπτυξή της με μια ενεργή και δυναμική κοινωνική παρουσία, στηρίζοντας, για παράδειγμα, δράσεις φορέων κοινωνικής ευθύνης, και πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες, ενώ παράλληλα μεριμνά ιδιαιτέρως για το ανθρώπινο δυναμικό της.
 Γιατί εμείς στην ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ έχουμε μάθει να σχεδιάζουμε, να υλοποιούμε και να μετράμε τα αποτελέσματα με βάση πάντα τον 'Ανθρωπο.
 
 URL: http://www.aspis.grΝέα - Δελτία Τύπου:
9 Νοεμβρίου 2009 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΝΕΔΡΙΟ - Πολυπολιτισμικές Επιχειρήσεις & Διαφορετικότητα
Αριστεία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων μέχρι τις 13 Νοεμβρίου 2009
9 Νοεμβρίου 2009 - ΣΥΝΕΔΡΙΟ - Πολυπολιτισμικές Επιχειρήσεις και Διαφορετικότητα

Εκδηλώσεις Μελών:
15 Νοεμβρίου 2009 - Δενδροφύτευση στην περιοχή της Καλλιτεχνούπολης - INTERAMERICAN
8-10 Νοεμβρίου 2009 - Ενεργός Τρόπος Ζωής - QUALITY NET FOUNDATION
6 & 7 Νοεμβρίου 2009 - "Κλίμα και Πόλη: με το βλέμμα στην Κοπεγχάγη" - ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ


 Η αναβάθμιση της παρούσας ιστοσελίδας συγχρηματοδοτήθηκε από την Ε.Ε.
Copyright
Ελληνικό Δίκτυο για την ΕΚΕΌροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία        web design & web development by:Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου