Εnglish   Ελληνικά
::Βασικό Μενού::
   
ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε.
 
Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

Η ΑΚΤΩΡ είναι κατασκευαστική εταιρεία και κατέχει ηγετική θέση στον κατασκευαστικό κλάδο της Ελλάδας. Η ΑΚΤΩΡ διαθέτει δυναμική διοίκηση, απασχολεί ένα μεγάλο αριθμό διπλωματούχων μηχανικών και κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, δημιουργώντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο το βασικότερο κεφάλαιο στο οποίο στηρίζει την αναπτυξιακή της πορεία.

Με βάση το «κεφάλαιο» ανθρώπινο δυναμικό, τη συσσωρευμένη ειδική τεχνογνωσία, την εμπειρία, αλλά και τον εξοπλισμό νέας τεχνολογίας που διαθέτει η ΑΚΤΩΡ, υλοποιεί τα κυριότερα και πιο σύγχρονα έργα υποδομής, ανάπτυξης και ιδιωτικά έργα της χώρας, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται στον ευρύτερο Ευρωπαϊκό χώρο και στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Η ΑΚΤΩΡ συμβάλλει με το καινοτόμο πρόγραμμά της «Αειφόρος κατασκευή» στην ουσιαστική προστασία του περιβάλλοντος. Για το πρόγραμμά της αυτό έχει βραβευτεί από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων για την Προστασία του Περιβάλλοντος, στην εθνική διοργάνωση των Ευρωπαϊκών Βραβείων Περιβάλλοντος 2005.

Στο πλαίσιο της γενικότερης φιλοσοφίας της Εταιρείας έχει αναπτύξει και πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με γνώμονα τον άνθρωπο, το περιβάλλον και την κοινωνία και κύριο στόχο την κοινωνική συνεισφορά.

Αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επαληθευμένη κατά EMAS περιβαλλοντική δήλωση, η οποία έχει δημοσιευτεί στο πλαίσιο της εφαρμογής του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης της ΑΚΤΩΡ στην ιστοσελίδα www.aktor.gr/cat.asp?catid=977.

Υπεύθυνη για την ΕΚΕ της εταιρείας :

Νίκη Σιούτα

Διπλ. πολ/κός μηχανικός, Μηχανικός περιβάλλοντος

Διευθύντρια Περιβάλλοντος, Υγιεινής και Ασφάλειας

ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ

Τηλ : 210.68.73.881, Fax: 210.68.42.182

email: nsiouta@aktor.gr , website: www.aktor.gr    www.etae.com


Νέα - Δελτία Τύπου:
9 Νοεμβρίου 2009 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΝΕΔΡΙΟ - Πολυπολιτισμικές Επιχειρήσεις & Διαφορετικότητα
Αριστεία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων μέχρι τις 13 Νοεμβρίου 2009
9 Νοεμβρίου 2009 - ΣΥΝΕΔΡΙΟ - Πολυπολιτισμικές Επιχειρήσεις και Διαφορετικότητα

Εκδηλώσεις Μελών:
15 Νοεμβρίου 2009 - Δενδροφύτευση στην περιοχή της Καλλιτεχνούπολης - INTERAMERICAN
8-10 Νοεμβρίου 2009 - Ενεργός Τρόπος Ζωής - QUALITY NET FOUNDATION
6 & 7 Νοεμβρίου 2009 - "Κλίμα και Πόλη: με το βλέμμα στην Κοπεγχάγη" - ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ


 Η αναβάθμιση της παρούσας ιστοσελίδας συγχρηματοδοτήθηκε από την Ε.Ε.
Copyright
Ελληνικό Δίκτυο για την ΕΚΕΌροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία        web design & web development by:Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου