Εnglish   Ελληνικά
::Βασικό Μενού::
   
VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ.
 
Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση
 

Η Vodafone ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1992 - υπό την εταιρική επωνυμία «ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ» και το διακριτικό τίτλο «Panafon» - με την αρχική συμμετοχή των ιδρυτριών εταιριών Intracom, Vodafone Group Plc. και US West International B.V., ενώ το Μάρτιο του 2002 μετονομάστηκε σε «Vodafone Πάναφον ΑΕΕΤ» και με διακριτικό τίτλο «Vodafone-Panafon». Το Δεκέμβριο του 1998, άρχισε να διαπραγματεύεται στο Χρηματιστήριο Αθηνών, καθώς και στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου, ενώ το 2004, σταμάτησε η διαπραγμάτευση της μετοχής της στα Χρηματιστήρια Αθηνών και Λονδίνου. Το Vodafone Group Plc. κατέχει άμεσα ή έμμεσα το 99, 878 % του μετοχικού κεφαλαίου της Vodafone στην Ελλάδα.

Η Vodafone έχει το πιο εκτεταμένο, τεχνολογικά προηγμένο δίκτυο κινητής επικοινωνίας στην Ελλάδα, παρέχοντας ευρεία κάλυψη και διασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας επικοινωνία. Έχοντας υιοθετήσει μία καθαρά πελατοκεντρική πολιτική, η εταιρεία προσφέρει προγράμματα χρήσης, τόσο για πελάτες συμβολαίου όσο και για χρήστες καρτοκινητής τηλεφωνίας. Το ενδυναμωμένο με 3G μενού υπηρεσιών Vodafone live!, παρέχει στους πελάτες υπηρεσίες όπως η βίντεο-κλήση, κινητή-τηλεόραση, υψηλής ποιότητας μουσική και γρήγορα παιχνίδια. Τέλος, η Vodafone παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες που καλύπτουν επικοινωνιακές ανάγκες της επιχειρηματικής κοινότητας, όπως η Mobile Connect card και το BlackBerry® . Η Vodafone έχει αναπτύξει ένα δυναμικό δίκτυο λιανικής σε όλη την Ελλάδα, με πάνω από 410 καταστήματα Vodafone, τα οποία συνεχώς αναπτύσσονται, παρέχοντας στους πελάτες τη μεγαλύτερη ποικιλία συσκευών κινητής τηλεφωνίας και αξεσουάρ με 2 χρόνια εγγύηση, προγράμματα χρήσης και υπηρεσίες καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο όλες τις απαιτήσεις και τις υπηρεσίες κινητής επικοινωνίας.

Στη Vodafone, μιλάμε για Εταιρική Υπευθυνότητα και όχι για Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, καθώς πιστεύουμε ότι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας αφορά στον τρόπο με τον οποίο μια εταιρεία διοικείται, παράγει έργο και συμπεριφέρεται απέναντι στην κοινωνία, τα ενδιαφερόμενα μέρη (stakeholders) και το περιβάλλον.

Υπεύθυνη, σύμφωνα με τον ορισμό μας, είναι η εταιρεία, όταν παράλληλα με την επίτευξη των εμπορικών της στόχων λαμβάνει υπόψη τον αντίκτυπο της λειτουργίας της στο ευρύτερο σύνολο και προχωρά σε αντίστοιχες δράσεις με μετρήσιμα αποτελέσματα. Επομένως, αποτελεί υποχρέωση της εταιρείας, ανάλογα με το εύρος των δραστηριοτήτων της ―χωρίς αυτό να μεταφράζεται απαραίτητα σε οικονομική δαπάνη― να μειώσει την αρνητική επίδρασή της και να ενισχύσει αντίστοιχα τη θετική επίδρασή της στον κόσμο γύρω μας.

Τέλος, η Vodafone εκδίδει, τα τελευταία 5 χρόνια, ετήσιο Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας, στον οποίο παρουσιάζονται οι καλές πρακτικές, τα αποτελέσματα των προγραμμάτων που εφαρμόζει, αλλά και οι στόχοι που έχει θέσει για το νέο έτος. Ο Απολογισμός βρίσκεται διαθέσιμος ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: www.vodafone.gr / Vodafone Ελλάδας / Εταιρική Υπευθυνότητα .

Η Διευθύντρια Εταιρικής Υπευθυνότητας της Vodafone είναι η κα Αγγελική Παπαντωνίου, η ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας είναι CR.gr@vodafone.com, ενώ το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 210 6702740.Νέα - Δελτία Τύπου:
9 Νοεμβρίου 2009 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΝΕΔΡΙΟ - Πολυπολιτισμικές Επιχειρήσεις & Διαφορετικότητα
Αριστεία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων μέχρι τις 13 Νοεμβρίου 2009
9 Νοεμβρίου 2009 - ΣΥΝΕΔΡΙΟ - Πολυπολιτισμικές Επιχειρήσεις και Διαφορετικότητα

Εκδηλώσεις Μελών:
15 Νοεμβρίου 2009 - Δενδροφύτευση στην περιοχή της Καλλιτεχνούπολης - INTERAMERICAN
8-10 Νοεμβρίου 2009 - Ενεργός Τρόπος Ζωής - QUALITY NET FOUNDATION
6 & 7 Νοεμβρίου 2009 - "Κλίμα και Πόλη: με το βλέμμα στην Κοπεγχάγη" - ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ


 Η αναβάθμιση της παρούσας ιστοσελίδας συγχρηματοδοτήθηκε από την Ε.Ε.
Copyright
Ελληνικό Δίκτυο για την ΕΚΕΌροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία        web design & web development by:Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου