Εnglish   Ελληνικά
::Βασικό Μενού::
   
NOVARTIS ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε.
 
Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Novartis εδώ και χρόνια δραστηριοποιείται στο Εξωτερικό και στην Ελλάδα μέσα από ενέργειες που βασίζονται στους άξονες του περιβάλλοντος, της κοινωνίας, της αγοράς και του ανθρώπινου δυναμικού της.

Στη Novartis, oι τέσσερις πυλώνες της Κοινωνικής Ευθύνης είναι:

Α ΠΥΛΩΝΑΣ - Ασθενείς:

Η Novartis προσυπογράφει το δικαίωμα κάθε ανθρώπου στην υγεία ενώ είναι η πρώτη εταιρεία στην Ευρώπη στην οποία απονεμήθηκε το 2005 το Αριστείο Εταιρικής Φιλανθρωπίας (Excellence in Corporate Philanthropy Award) σε αναγνώριση της κοινωνικής αλληλεγγύης της προς εκατομμύρια απόρους ασθενείς σε όλο τον κόσμο. Σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας Π.Ο.Υ από το 2001 μέχρι σήμερα, η Novartis προμηθεύει σε τιμή κόστους το ανθελονοσιακό της φάρμακο σε χώρες όπου ενδημεί η ελονοσία ενώ εκατομμύρια συσκευασίες του ανθελονοσιακού σκευάσματος της, έχουν διανεμηθεί σε 40 χώρες βοηθώντας να σωθούν 450.000 πάσχοντες από την ελονοσία .


Β ΠΥΛΩΝΑΣ - Επιχειρηματική δεοντολογία

Η Novartis υπήρξε μεταξύ των πρώτων εταιρειών οι οποίες συνυπέγραψαν το 2000 την Οικουμενική Σύμβαση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (UN Global Compact), αποτελούμενη από 10 αρχές που κατοχυρώνουν και διασφαλίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, την εργασία, την προστασία του περιβάλλοντος και την πάταξη της διαφθοράς. Η Novartis λειτουργεί με υπευθυνότητα και διαφάνεια, τηρώντας πιστά τους κανόνες δεοντολογίας σε όλες τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες.

Γ ΠΥΛΩΝΑΣ - Οι άνθρωποι μας και οι κοινωνίες

Κάθε χρόνο, την άνοιξη, αφιερώνεται η επέτειο της ημέρας της ίδρυσης της Novartis στην κοινωνία, καθιερώνοντας την ημέρα αυτή ως «Ημέρα Εθελοντικής Κοινωνικής Προσφοράς» προς τους συνανθρώπους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη φροντίδας. Την ημέρα αυτή οι εργαζόμενοι της εταιρείας βρίσκονται κοντά σε ηλικιωμένους, παιδιά, και άλλους συνανθρώπους μας.

Δ ΠΥΛΩΝΑΣ - Μέριμνα για το περιβάλλον

Ενώ η παραγωγή της εταιρείας από το 1997 έως σήμερα διπλασιάσθηκε, έχει μειώσει το ρυθμό αύξησης της κατανάλωσης ενέργειας και ύδατος. Η Novartis Hellas ανακυκλώνει επίσης χαρτί, μπαταρίες και μελάνια εκτυπωτών, συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια ανακύκλωσης συσκευασιών δίνοντας κάθε χρόνο πάνω από 50,000 € στην Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης ενώ μειώνει τις εκπομπές ρύπων χρησιμοποιώντας υβριδικά αυτοκίνηταΝέα - Δελτία Τύπου:
9 Νοεμβρίου 2009 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΝΕΔΡΙΟ - Πολυπολιτισμικές Επιχειρήσεις & Διαφορετικότητα
Αριστεία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων μέχρι τις 13 Νοεμβρίου 2009
9 Νοεμβρίου 2009 - ΣΥΝΕΔΡΙΟ - Πολυπολιτισμικές Επιχειρήσεις και Διαφορετικότητα

Εκδηλώσεις Μελών:
15 Νοεμβρίου 2009 - Δενδροφύτευση στην περιοχή της Καλλιτεχνούπολης - INTERAMERICAN
8-10 Νοεμβρίου 2009 - Ενεργός Τρόπος Ζωής - QUALITY NET FOUNDATION
6 & 7 Νοεμβρίου 2009 - "Κλίμα και Πόλη: με το βλέμμα στην Κοπεγχάγη" - ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ


 Η αναβάθμιση της παρούσας ιστοσελίδας συγχρηματοδοτήθηκε από την Ε.Ε.
Copyright
Ελληνικό Δίκτυο για την ΕΚΕΌροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία        web design & web development by:Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου