Εnglish   Ελληνικά
::Βασικό Μενού::
   
LAMDA DEVELOPMENT Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
 
Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

Η LAMDA Development, εισηγμένη στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, είναι εταιρεία συμμετοχών και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, επένδυση και διαχείριση ακινήτων στην Ελλάδα και στη Νοτιανατολική Ευρώπη.

H εταιρεία διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στον κλάδο των μεγάλων εμπορικών και ψυχαγωγικών κέντρων στην Ελλάδα και έχει διαφοροποιηθεί με επιτυχία σε οικιστικές αναπτύξεις καθώς και σε αναπτύξεις κτιρίων γραφείων.

Στις αναπτύξεις της LAMDA Development περιλαμβάνονται δύο εμπορικά και ψυχαγωγικά κέντρα (Τhe Mall Athens στην Αθήνα και Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη) με διαθέσιμο προς χρήση χώρο 106.000 τ.μ., τέσσερα οικιστικά συγκροτήματα στην Ελλάδα και στη Ρουμανία 74.000 τ.μ., έξι συγκροτήματα γραφείων 33.000 τ.μ. και η Μαρίνα Φλοίσβου στο Φάληρο.
 
Η εταιρεία είναι μέλος του Ομίλου Λάτση και διατηρεί στρατηγικές συμμαχίες με διεθνής και ελληνικές εταιρείες μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται οι HSBC, Sonae Sierra, ECE, J&P Avax και ΓΕΚ. 
 
To 2006, η LAMDA Development στο πλαίσιο της ετήσιας δημοσκόπησης Euromoney Real Estate Survey 2006, που διοργάνωσε το περιοδικό Euromoney, αναδείχθηκε κορυφαία εταιρεία στην Ελλάδα, κερδίζοντας την 1η θέση στις κατηγορίες “Best Developer ” και “Best for Property ”. Επίσης, ανακηρύχθηκε Retail Investor of the Year για την επένδυση του The Mall Athens.
 
Η LAMDA Development θεωρεί το ανθρώπινο δυναμικό της κλειδί για την επίτευξη των στρατηγικών της στόχων. Δίνει μεγάλη σημασία στη σωστή επιλογή και εκπαίδευση του προσωπικού της, φροντίζει να αξιολογεί και να ανταμείβει την απόδοση τους και προσπαθεί να δημιουργεί κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης.Νέα - Δελτία Τύπου:
9 Νοεμβρίου 2009 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΝΕΔΡΙΟ - Πολυπολιτισμικές Επιχειρήσεις & Διαφορετικότητα
Αριστεία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων μέχρι τις 13 Νοεμβρίου 2009
9 Νοεμβρίου 2009 - ΣΥΝΕΔΡΙΟ - Πολυπολιτισμικές Επιχειρήσεις και Διαφορετικότητα

Εκδηλώσεις Μελών:
15 Νοεμβρίου 2009 - Δενδροφύτευση στην περιοχή της Καλλιτεχνούπολης - INTERAMERICAN
8-10 Νοεμβρίου 2009 - Ενεργός Τρόπος Ζωής - QUALITY NET FOUNDATION
6 & 7 Νοεμβρίου 2009 - "Κλίμα και Πόλη: με το βλέμμα στην Κοπεγχάγη" - ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ


 Η αναβάθμιση της παρούσας ιστοσελίδας συγχρηματοδοτήθηκε από την Ε.Ε.
Copyright
Ελληνικό Δίκτυο για την ΕΚΕΌροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία        web design & web development by:Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου