Εnglish   Ελληνικά
::Βασικό Μενού::
   
COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.
 
Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

Η COSMOTE, εταιρία του Ομίλου ΟΤΕ, ξεκίνησε την εμπορική της λειτουργία τον Απρίλιο του 1998 και πέτυχε, μέσα σε μόλις τριάμισι χρόνια, να αναδειχθεί στην πρώτη θέση της ελληνικής αγοράς κινητής τηλεφωνίας σε επίπεδο συνδρομητών, ρυθμών ανάπτυξης και, κυρίως, κερδοφορίας. Η εταιρία δραστηριοποιείται και εκτός των ελληνικών συνόρων και, συγκεκριμένα, στην Αλβανία, τη Βουλγαρία, την ΠΓΔΜ και τη Ρουμανία.

Με πρώτιστο αντικείμενο και προορισμό την ανθρώπινη επικοινωνία, η ελληνική εταιρία κινητής τηλεφωνίας, χάρη στην ανθρωποκεντρική φιλοσοφία αλλά και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της, κατέστησε προσιτή την κινητή τηλεφωνία σε όλους τους Έλληνες, σε κάθε γωνιά της χώρας, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πελατών της αλλά και του κοινωνικού συνόλου ευρύτερα.

Για την COSMOTE, η ευημερία της κοινωνίας είναι άρρηκτα συνυφασμένη με την αναπτυξιακή πορεία της ίδιας της εταιρίας. Με δεδομένο ότι η επικοινωνία αποτελεί κινητήριο μοχλό για την κοινωνική εξέλιξη, η εταιρία θεωρεί ότι είναι συνυπεύθυνη για την προαγωγή της και, κατά συνέπεια, πράττει ό,τι είναι δυνατόν ώστε να φέρει σε πέρας αυτή την αποστολή. 
Από αυτήν ακριβώς τη φιλοσοφία πηγάζει και η κοινωνική δραστηριότητα της COSMOTE, η οποία, πέρα από τα επιχειρηματικά της επιτεύγματα, συμμετέχει σε αξιόλογες δράσεις και προγράμματα, ενώ ταυτόχρονα στηρίζει και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που βασίζονται στις πραγματικές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας.

Η COSMOTE υλοποιεί το σύνολο του κοινωνικού της έργου στο πλαίσιο του πολυδιάστατου προγράμματός της «Συμμετοχή». Τα πλέον καίρια ζητήματα κοινωνικής ευαισθησίας αποτελούν για την COSMOTE άμεση προτεραιότητα και βασικό άξονα της κοινωνικής της δράσης. Στηρίζει και προάγει το θεσμό της Παιδείας ενισχύοντας, παράλληλα, την ελληνική περιφέρεια. Δραστηριοποιείται στους τομείς της Υγείας και της Κοινωνικής Μέριμνας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην προστασία του παιδιού, στις ειδικές ομάδες πληθυσμού αλλά και στην εφαρμογή προγραμμάτων προληπτικής ιατρικής στην ακριτική Ελλάδα. Μεριμνά για το Περιβάλλον, πρωτίστως μέσω της καλλιέργειας της οικολογικής συνείδησης των εργαζομένων της. Επίσης, ως φυσική απόρροια της προσφοράς της μέσα από τη χορηγία των Ολυμπιακών Αγώνων, προωθεί την ιδέα του Εθελοντισμού ως μέσο έκφρασης της ανιδιοτελούς συμμετοχής σε θέματα ιδιαίτερης κοινωνικής σπουδαιότητας.

Για τους ανθρώπους της COSMOTE, η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη δεν αποτελεί απλά έναν λειτουργικό μηχανισμό αλλά θεμελιώδη εταιρική φιλοσοφία. Αποκτά καθημερινά σάρκα και οστά μέσα από τις πρωτοβουλίες της. Παίρνει αξία μέσα από το χαμόγελο και την εμπιστοσύνη των συνανθρώπων μας. Είναι ουσιαστική δέσμευση που διέπει και θα συνεχίσει να διέπει τις επιλογές της COSMOTE και στο μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.cosmote.grΝέα - Δελτία Τύπου:
9 Νοεμβρίου 2009 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΝΕΔΡΙΟ - Πολυπολιτισμικές Επιχειρήσεις & Διαφορετικότητα
Αριστεία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων μέχρι τις 13 Νοεμβρίου 2009
9 Νοεμβρίου 2009 - ΣΥΝΕΔΡΙΟ - Πολυπολιτισμικές Επιχειρήσεις και Διαφορετικότητα

Εκδηλώσεις Μελών:
15 Νοεμβρίου 2009 - Δενδροφύτευση στην περιοχή της Καλλιτεχνούπολης - INTERAMERICAN
8-10 Νοεμβρίου 2009 - Ενεργός Τρόπος Ζωής - QUALITY NET FOUNDATION
6 & 7 Νοεμβρίου 2009 - "Κλίμα και Πόλη: με το βλέμμα στην Κοπεγχάγη" - ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ


 Η αναβάθμιση της παρούσας ιστοσελίδας συγχρηματοδοτήθηκε από την Ε.Ε.
Copyright
Ελληνικό Δίκτυο για την ΕΚΕΌροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία        web design & web development by:Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου