Εnglish   Ελληνικά
::Βασικό Μενού::
   
BRITISH AMERICAN TOBACOO ΕΛΛΑΣ Α.Ε.
 
Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση
 

H British American Tobacco Hellas S . A ., η δεύτερη σε μέγεθος Εταιρία εμπορίας καπνικών προιόντων στην Ελλάδα, δημιουργήθηκε στις 20 Νοεμβρίου 1999 από τη συγχώνευση των Εταιριών British American Tobacco Ελλάς ΕΠΕ και Rothmans Εταιρεία Διανομών ΑΕΕ, σαν αποτέλεσμα της διεθνούς συγχώνευσης των μητρικών τους Εταιρειών.

Η επιλογή της καλύτερης ποιότητας καπνού και η παραγωγή των τσιγάρων της κάτω από τις πιο αυστηρές προδιαγραφές στα εργοστάσια της British American Tobacco στην Ευρώπη, εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα των προιόντων της.

Με μία πλούσια γκάμα διεθνών σημάτων όπως Peter Stuyvesant, Lucky Strike, Rothmans, Dunhill, Pall Mall, Kent, Cortina, Lord, Vogue, HB, Kim, Cartier, η Εταιρία προχωρά δυναμικά στην κατάκτηση της ηγετικής θέσης και στην Ελληνική αγορά καπνικών προιόντων.

Για την British American Tobacco αποτελεί συνεχή πρόκληση η αναγνώρισή της ως μία υπεύθυνη Εταιρία η οποία λειτουργεί με τρόπο που συνάδει με τις προσδοκίες και τα πιστεύω της κοινωνίας σε έναν κλάδο ο οποίος θεωρείται αμφιλεγόμενος.

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (C orporate S ocial R esponsibility ) ουσιαστικά αντιπροσωπεύει μία κύρια υποχρέωση της Εταιρίας μας, τον τρόπο με τον οποίο διεξάγουμε την δουλειά μας, μία δυναμική διαδικασία για αλλαγή και έναν τρόπο αξιολόγησης της επαγγελματικής μας ακεραιότητας.

Συγκεκριμένα παραδείγματα δέσμευσης της British American Tobacco σχετικά με Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελούν τα προγράμματα : Κοινωνικής Υπευθυνότητας Παραγωγής Καπνού, Νέα Πρότυπα Προώθησης Προιόντων Καπνού, Αποτροπής Νέων από το Κάπνισμα, Εξάλειψης εργατικής εκμετάλλευσης ανηλίκων, Πολιτική προστασίας παγκόσμιας χλωρίδας & πανίδας, τα οποία εφαρμόζονται με επιτυχία και επεκτείνονται σε επιχειρησιακούς συνεργάτες, κυβερνήσεις, στο περιβάλλον καθώς και στις κοινότητες στις οποίες αυτό αντιστοιχεί.

Για τον Όμιλο Εταιριών της British American Tobacco η υπεύθυνη επιχειρησιακή συμπεριφορά και επικοινωνία είναι το αποτέλεσμα της φήμης μας και της μετοχικής και κοινωνικής αξίας. Η απονομή μας για το έτος 2003 από την Price Waterhouse Coopers του βραβείου ' Building Public Trust Award' ( www.pwc.com/uk/awards ) στο Λονδίνο, βράβευσε την δέσμευσή μας να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των συνεργατών μας με τον καλύτερο τρόπο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Υπεύθυνος για τα προγράμματα Κοινωνικής Ευθύνης είναι ο κος Σωτήρης Γιαννόπουλος, Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για την British American Tobacco και τα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης μπορείτε να βρείτε στο site μας www.bat.comΝέα - Δελτία Τύπου:
9 Νοεμβρίου 2009 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΝΕΔΡΙΟ - Πολυπολιτισμικές Επιχειρήσεις & Διαφορετικότητα
Αριστεία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων μέχρι τις 13 Νοεμβρίου 2009
9 Νοεμβρίου 2009 - ΣΥΝΕΔΡΙΟ - Πολυπολιτισμικές Επιχειρήσεις και Διαφορετικότητα

Εκδηλώσεις Μελών:
15 Νοεμβρίου 2009 - Δενδροφύτευση στην περιοχή της Καλλιτεχνούπολης - INTERAMERICAN
8-10 Νοεμβρίου 2009 - Ενεργός Τρόπος Ζωής - QUALITY NET FOUNDATION
6 & 7 Νοεμβρίου 2009 - "Κλίμα και Πόλη: με το βλέμμα στην Κοπεγχάγη" - ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ


 Η αναβάθμιση της παρούσας ιστοσελίδας συγχρηματοδοτήθηκε από την Ε.Ε.
Copyright
Ελληνικό Δίκτυο για την ΕΚΕΌροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία        web design & web development by:Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου