Εnglish   Ελληνικά
::Βασικό Μενού::
   
COFELY GDF SUEZ A.E.
 
Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση
 

Η COFELY GDF SUEZ, μέχρι τις αρχές του 2009 γνωστή ως AXIMA Services ιδρύθηκε το 1963 στο Βέλγιο και αποτελεί τον ηγέτη πανευρωπαϊκά στη Λειτουργία, Συντήρηση και Διαχείριση Τεχνικών Εγκαταστάσεων.

Αποτελώντας τον κλάδο Διαχείρισης Τεχνικών Εγκαταστάσεων του Ομίλου Suez , η COFELY GDF SUEZ αποτελεί μέρος μιας μεγάλης οικογένειας, που εξυπηρετεί τη βιομηχανία παγκοσμίως και απασχολεί πάνω από 18.000 άτομα στην Ευρώπη, με θυγατρικές εταιρείες σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες.

Η COFELY GDF SUEZ είναι μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών με εξειδίκευση στη μακροχρόνια Tεχνική Διαχείριση εγκαταστάσεων κάθε τύπου, άσχετα από το είδος τους, την προέλευσή τους ή τη χρήση τους. Με την υπόληψη της οποίας χαίρει η COFELY GDF SUEZ, λόγω της ποιότητας των υπηρεσιών της, είναι σε θέση να προσφέρει συμβάσεις τεχνικής διαχείρισης, προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες.

Διαχειριζόμαστε εγκαταστάσεις αναφορικά με τη λειτουργία τους, την επίβλεψή τους, τον έλεγχο, την προληπτική συντήρηση, τις βλάβες και τις επιδιορθώσεις και, επιπλέον, η COFELY GDF SUEZ έχει τη δυνατότητα να παρέχει συμβάσεις Συνολικής Εγγύησης για όλο τον τεχνικό εξοπλισμό και να αναλαμβάνει την ευθύνη για τη Διαχείριση Ενέργειας των εγκαταστάσεων, όντας η μόνη εταιρεία παροχής ενεργειακών υπηρεσιών (ESCO) στην Ελλάδα σύμφωνα με τα επίσημα αρχεία της Ευρωπαϊκής Ενωσης, όπως και να αναλαμβάνει εργασίες μετασκευών και ανακαινίσεων.

Η COFELY GDF SUEZ προσφέρει τις υπηρεσίες της στους παρακάτω τομείς:

  • Αεροδρόμια 
  • Κέντρα άθλησης & ψυχαγωγίας
  • Κτιριακά συγκροτήματα 
  • Νοσοκομεία
  • Στρατιωτικές εγκαταστάσεις
  • Εργοστάσια 
  • Κρίσιμα Κέντρα
  • Facility Management

Η COFELY GDF SUEZ δραστηριοποιείται στην Ελλάδα μέσω της θυγατρικής της COFELY GDF SUEZ Α.Ε., την οποία ίδρυσε το 2000 από κοινού με την ελληνική κατασκευαστική εταιρεία Μ. & Ι. ΠΑΝΤΟΛΕΩΝ ΑΤΕΕ. Τον Οκτώβριο του 2000 και μετά από διεθνή διαγωνισμό, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ‘Ελ. Βενιζέλος’ (ΔΑΑ), εκτιμώντας και την εμπειρία μας από τα Αεροδρόμια Zaventem (Βρυξελλών), Charles - de - Gaulle (Παρισίου), Gatwick (Λονδίνου) κά, εμπιστεύθηκε στην COFELY GDF SUEZ Α.Ε. την συντήρηση του μεγαλύτερου μέρους των τεχνικών εγκαταστάσεων του Αεροδρομίου. Από τότε η COFELY GDF SUEZ Α.Ε. αναπτύσεται με γοργούς ρυθμούς, έχοντας αναλάβει ποικίλα συμβόλαια σημαντικών ιδιωτικών και δημόσιων εγκαταστάσεων.


Ελληνική Εταιρεία : COFELY GDF SUEZ A.E. στην Ελλάδα.

Πάνω από 160 εργαζόμενοι

Κύκλος εργασιών: +/- 10 εκατομμύρια €

Θυγατρικές Εταιρείες : AXIMA Services / Suez Energy Services στην Ευρώπη.

Πάνω από 18,000 εργαζόμενοι

Κύκλος εργασιών: > 4 δισεκατομμύρια €

Πάνω από 3,000 κτιριακές εγκαταστάσεις υπό σύμβαση.Νέα - Δελτία Τύπου:
9 Νοεμβρίου 2009 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΝΕΔΡΙΟ - Πολυπολιτισμικές Επιχειρήσεις & Διαφορετικότητα
Αριστεία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων μέχρι τις 13 Νοεμβρίου 2009
9 Νοεμβρίου 2009 - ΣΥΝΕΔΡΙΟ - Πολυπολιτισμικές Επιχειρήσεις και Διαφορετικότητα

Εκδηλώσεις Μελών:
15 Νοεμβρίου 2009 - Δενδροφύτευση στην περιοχή της Καλλιτεχνούπολης - INTERAMERICAN
8-10 Νοεμβρίου 2009 - Ενεργός Τρόπος Ζωής - QUALITY NET FOUNDATION
6 & 7 Νοεμβρίου 2009 - "Κλίμα και Πόλη: με το βλέμμα στην Κοπεγχάγη" - ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ


 Η αναβάθμιση της παρούσας ιστοσελίδας συγχρηματοδοτήθηκε από την Ε.Ε.
Copyright
Ελληνικό Δίκτυο για την ΕΚΕΌροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία        web design & web development by:Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου