Εnglish   Ελληνικά
::Βασικό Μενού::
   
JOHNSONDIVERSEY ΕΛΛΑΣ Α.Ε.
 
Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

Η JohnsonDiversey Eλλάς Α.Ε, η μεγαλύτερη σε μέγεθος εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων καθαρισμού και υγιεινής στην επαγγελματική αγορά στην Ελλάδα, δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2002 από την συγχώνευση των εταιρειών Johnson Wax Professional Ελλάς και του επαγγελματικού κλάδου DiverseyLever της Unilever Hellas AEBE, σαν αποτέλεσμα της διεθνούς συγχώνευσης των μητρικών τους εταιρειών. Μετά τη συγχώνευση, δημιουργήθηκε μια παγκόσμια εταιρεία με 12.000 εργαζόμενους, παρουσία σε 110 χώρες του κόσμου και παγκόσμιο κύκλο εργασιών 3,2 δισ. δολάρια.

Η JohnsonDiversey Ελλάς Α.Ε, απασχολεί περίπου 75 άτομα, ενώ ο κύκλος εργασιών της πλησιάζει τα 20 εκατομμύρια Ευρώ. Προσφέρει μια πλήρη και μοναδική σειρά προϊόντων, μηχανημάτων, εργαλείων και συστημάτων καθαρισμού και υγιεινής για ξενοδοχεία, επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, νοσοκομεία, super markets, πλοία, συνεργεία καθαρισμού, επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων και για τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών.

Ο όμιλος των εταιρειών Johnson για πάνω από 120 χρόνια, καινοτόμησε διατυπώνοντας τις Εταιρικές Αρχές τoυ στο " This we believe " από το 1927, για «συνεισφορά στην οικονομική ευημερία και την κοινωνική ανάπτυξη της κάθε χώρας και της κοινότητας όπου δραστηριοποιούμαστε επιχειρηματικά” με αιχμή από τη δεκαετία του '50 οπότε άρχισε να προσφέρει πλούσιο κοινωνικό έργο, πάντοτε με διακριτικότητα π.χ είναι ιδρυτικό μέλος του Παγκόσμιου Συμβουλίου για την Αειφόρο Ανάπτυξη, ο πρόεδρός της είναι πρόεδρος του Συμβουλίου WWF ενώ τα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας στην Αμερική είναι από τα πρώτα κτίρια που πιστοποιήθηκε ως «Πράσινο Κτίριο».

Η JohnsonDiversey Ελλάς Α.Ε , στα πλαίσια αυτών των αρχών, αναπτύσσει μια σειρά πρωτοβουλίες για το περιβάλλον και την κοινωνία με προσφορά κοινωνικού έργου ιδιαίτερα για το παιδί. Στο χώρο εργασίας επενδύει στην επαγγελματική ανάπτυξη των ανθρώπων της καθώς και την αυστηρή τήρηση των κανόνων Υγιεινής και Ασφάλειας (π.χ το πρόγραμμα ασφαλούς οδήγησης για τους εργαζόμενους της). To 2006 σ τον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό Best Places to Work κατατάχθηκε 8η ανάμέσα στις 20 πρώτες επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα .

H JohnsonDiversey εκδίδει Ετήσιο Απολογισμό Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. To Global Responsibility Report 2007 είναι διαθέσιμο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.johnsondiversey.com

Yπεύθυνη για τα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης είναι η κα Γεωργία Ροϊλού, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Noτιοανατολικής Ευρώπης.Νέα - Δελτία Τύπου:
9 Νοεμβρίου 2009 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΝΕΔΡΙΟ - Πολυπολιτισμικές Επιχειρήσεις & Διαφορετικότητα
Αριστεία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων μέχρι τις 13 Νοεμβρίου 2009
9 Νοεμβρίου 2009 - ΣΥΝΕΔΡΙΟ - Πολυπολιτισμικές Επιχειρήσεις και Διαφορετικότητα

Εκδηλώσεις Μελών:
15 Νοεμβρίου 2009 - Δενδροφύτευση στην περιοχή της Καλλιτεχνούπολης - INTERAMERICAN
8-10 Νοεμβρίου 2009 - Ενεργός Τρόπος Ζωής - QUALITY NET FOUNDATION
6 & 7 Νοεμβρίου 2009 - "Κλίμα και Πόλη: με το βλέμμα στην Κοπεγχάγη" - ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ


 Η αναβάθμιση της παρούσας ιστοσελίδας συγχρηματοδοτήθηκε από την Ε.Ε.
Copyright
Ελληνικό Δίκτυο για την ΕΚΕΌροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία        web design & web development by:Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου